Webshop » Audio & hifi » Philips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwoo

Philips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwoo

Philips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwoo
Philips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwooPhilips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwooPhilips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwooPhilips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwoo
Philips Fidelio B8 - Soundbar met draadloze subwoofer

Productbeschrijving
De Philips Fidelio B8 is dé ultieme soundbar en is de aanvoerder van de premium-lijn van Philips. De Fidelio B8 is een superkrachtige soundbar met Dobly Atmos en Ambisound technologie. Met deze technologie ervaar je de next step op het gebied van Home Cinema geluid, door het element hoogtegeluid toe te voegen. Zo hoor je in een film bijvoorbeeld vliegtuigen overvliegen of regendruppels vallen alsof het echt gebeurt. Met een totaal vermogen van 400 Watt is deze soundbar een bijzonder krachtige soundbar. De Philips soundbar is uitgerust met een tal van aansluitmogelijkheden, waardoor je eenvoudig je TV, Blu-ray speler of mobiele apparaten aansluit.
Philips B8
Philips Soundbar De Philips Fidelio B8 is getest door Totaal TV en is bestempeld als "Zeer goed". De Fidelio B8 blinkt uit in de Dolby Atmos, geluidskwaliteit, en vormgeving.
+Plus- en minpunten van de Philips Fidelio B8
+Philips B8 Dolby Atmos: geluid om je heen en boven je
+Philips B8 Voice Clarity: duidelijke weergave van stemgeluid
+Philips B8 Premium design, geïnspireerd op TV's
+Philips B8 Verbluffend geluid voor echte bioscoop ervaring
-Philips B8 Geen kabel meegeleverd om te verbinden met de TV
Philips Soundbar Tip: Je kunt deze set aansluiten op je TV met een HDMI-kabel, Optische kabel of 3.5 mm audiokabel.
Belangrijkste kenmerken Philips Fidelio B8
Voice Clarity
Een middenkanaal-luidspreker speciaal voor stemfrequenties laat stemmen midden uit het scherm komen. Dit biedt een betere plaatsing en helderheid voor stemmen, zodat je films nog meeslepender beleeft.
Eersteklas zachte dome-tweeters
Geleiding van tweetergeluid op de bovenkant van de luidspreker voegt meer sprankeling en HiFi-kwaliteit toe aan het geluid. Elke geleiding bestaat uit een zachte dome-tweeter met een neodymium-magneetsysteem dat met een speciale versterker en tuning werkt. De 18 openingen in de hele geleiding hebben toenemende diameters om een constant uitgangsniveau bij elke opening te waarborgen. Het resultaat is een virtuele reeks tweeters, waarbij elke opening als een enkele tweeter fungeert. Daardoor worden hoge frequenties op de muren geprojecteerd en wordt het geluid teruggekaatst naar de luisteraar.
Philips Fidelio B8
Dolby Atmos
De Dolby Atmos® technologie voegt een nieuwe sensatie toe aan het kijken van een film of het spelen van een game, namelijk: het hoogte-element. Hierdoor ontstaat een volledige 3D audio sfeer. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om alle details perfect mee te krijgen van een dialoog in rustige scènes tot de intenste actiemomenten met verbazingwekkende helderheid, detail en diepte. Het komt allemaal samen in geluid dat een krachtige 3D entertainment ervaring creëert, om je zintuigen te prikkelen.
Philips Fidelio B8
Ambisound-technologie
Philips Ambisound produceert echt allesomvattend multi-channel surround geluid vanuit een slanke soundbar. Het zorgt voor een meeslepende 5.1-sound ervaring zonder de beperkingen van de zitpositie, inrichting en omvang van de kamer, maar zonder overal kabels en speakers in je huis te hoeven plaatsen. Ambisound maakt gebruik van meerdere speakers om de echte 5.1 surround sound te leveren. Ambisound maakt een meeslepend en breed 5.1-geluidseffect vanuit een slanke soundbar, door psycho-akoestische elementen te combineren met schuingeplaatste drivers voor optimale geluidskwaliteit.
Connectiviteit
Digitale optische ingang
Digitale coaxiale ingang
HDMI 1.4-uitgang (ARC)
HDMI-ingang 1
HDMI-ingang 2
Audio-ingang van 3,5 mm
Bluetooth
USB
Philips Fidelio B8
Afmetingen
Hoofdunit (b x h x d) 1058 x 52 x 120 mm
Subwoofer (b x h x d) 240 x 510 x 302 mm
Gewicht hoofdunit 12.08 kg

€ 749,00

Beschikbaar

Aantal