Webshop » Audio & hifi » Philips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwoo

Philips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwoo

Philips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwoo
Philips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwooPhilips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwooPhilips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwooPhilips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwoo
Philips Fidelio B1 - Soundbar met draadloze subwoofer
Nano cinema speaker met enorm krachtig geluid

Productbeschrijving
De Philips Fidelio B1 is onderdeel van de premium-lijn soundbars van Philips. Deze Philips soundbar is in een zeer compact jasje gegoten, maar levert tegelijkertijd niets in op het gebied van prestaties. De Fidelio B1 produceert een opvallend krachtig, sensationeel en kamervullend geluid. Dankzij de microbeam-technologie worden de vier ingebouwde speakers en twee ingebouwde tweeters optimaal benut en wordt het geluid in 180 graden verspreid. De compacte soundbar wordt geleverd met een superplatte subwoofer die zowel verticaal als horizontaal te plaatsen is. Ook als je weinig ruimte hebt of geen grote soundbar in je interieur wilt, past deze soundbar in elke kamer. Laat je verrassen door 5.1 kanaals geluidsweergave tijdens jouw favoriete film. Ook is het mogelijk om jouw mobiele apparaten aan te sluiten via de 3.5 mm audio-ingang of via Bluetooth.
Plus- en minpunten van de Philips Fidelio B1
+Philips B1 Opvallend krachtig geluid ondanks supercompact formaat
+Philips B1 Fenomenaal gebalanceerd geluid dankzij Microbeam technologie
+Philips B1 Past in ieder interieur
+Philips B1 Subwoofer kan ook onder de bank of TV-meubel
-Philips B1 Geen kabel meegeleverd om te verbinden met de TV
Philips Soundbar Tip: Je kunt deze set aansluiten op je TV met een HDMI-kabel, Optische kabel of 3.5 mm audiokabel.
Belangrijkste kenmerken Philips Fidelio B1
Microbeam-technologie
Microbeam-technologie zorgt voor de levering van krachtig, nauwkeurig geluid uit een compacte luidspreker. De vier zeer gevoelige drivers (twee aan de zijkanten en twee in het midden) zijn in een gekruiste configuratie geplaatst, waardoor het geluid over 180 graden verspreid wordt met een zeer groot ideaalbereik. Het effect is een compacte, dynamische home cinema-luidspreker die jou dieper in de actie onderdompelt.
Fidelio B1 speakers
Eersteklas zachte dome-tweeters
Geleiding van tweetergeluid op de bovenkant van de luidspreker voegt meer sprankeling en HiFi-kwaliteit toe aan het geluid. Elke geleiding bestaat uit een zachte dome-tweeter met een neodymium-magneetsysteem dat met een speciale versterker en tuning werkt. De 18 openingen in de hele geleiding hebben toenemende diameters om een constant uitgangsniveau bij elke opening te waarborgen. Het resultaat is een virtuele reeks tweeters, waarbij elke opening als een enkele tweeter fungeert. Daardoor worden hoge frequenties op de muren geprojecteerd en wordt het geluid teruggekaatst naar de luisteraar.
5.1-kanaals geluidsweergave
B1 beschikt over 5.1-kanaals geluid met 6 ingebouwde versterkers voor uitzonderlijke geluidskwaliteit. Deze 5.1-systemen gebruik dezelfde luidsprekerkanalen en -configuratie, met een voorkanaal links en rechts, een middenkanaal, twee Surround-kanalen en een subwoofer. Deze bieden ondersteuning voor Dolby digital pro-logic 2.
De slanke compacte subwoofer zorgt voor diepe, krachtige bas
Laat de enorm grote subwoofers achter je. Met een diepte van slechts 86 mm, kan je onopvallend en eenvoudig een thuisbioscoop opzetten, zo groot als je wilt. Dat hij kleiner is betekent niet dat het geluid minder groots is. De compacte subwoofer maakt gebruik van een doorvoerontwerp van de 6e klasse dat op een racecircuit lijkt, met een interne luidspreker die door twee baspijpen op verschillende frequenties wordt afgestemd, voor een groter frequentiebereik.
Aansluiten op één HDMI in voor een geweldige beeld- en geluidskwaliteit
Geniet van levensechte 3D-weergave en Crystal Clear 5.1- of 7.1-audio, gewoon door de audio HDMI in-uitgang van onze speler aan te sluiten op jouw niet-3D AV-ontvanger.
Dolby Digital en DTS
Stap over op digitaal en haal het meeste uit jouw muziek en films. Zelfs stereomuziek klinkt geweldig, omdat Dolby Digital en DTS Digital Surround digitale muziek en video's verbeteren door deze krachtiger te maken, zodat je een overweldigende Surround Sound uit jouw home cinema-luidspreker krijgt.
Connectiviteit
Aansluitingen aan de achterkant
Digitale optische ingang
HDMI 1.4-uitgang (ARC)
HDMI-ingang 1
Audio-ingang van 3,5 mm
Bluetooth
Afmetingen
Hoofdunit (b x h x d) 408 x 54 x 115
Subwoofer (b x h x d) 535 x 430 x 86 mm
Gewicht hoofdunit 7.56 kg

€ 449,00

Beschikbaar

Aantal